Beşiktaş Belediyesin'i Ziyaret Ettik

Beşiktaş Belediyesi'ni Okul Aile Birliği üyelerimizle birlikte ziyaret ettik.Belediye Başkanı sayın Tahir DOĞAÇ'a ilçemizin tek özel eğitim okulu olan okulumuzun belediyemizle özel gereksinimli bireylerle ilgili sıkı bir işbirliği içerisinde olmak istediğimizi, öğrencilerimizin toplumda var olmak ve farkındalık oluşturmak adına ve bu konularla ilgili ortak projeler hazırlamak ve uygulamak istediğimizi beyan ettik.Sayın DOĞAÇ ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti ve kendisinin de ilk fırsatta okulumuz öğrencilerini ziyaret edeceğini ve özel gereksinimli bireylerle ilgili işbirliği teklifimizden duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.Ziyaretimiz esnasında Beşiktaş Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürü sayın Fatma KALDIRIM AKGÜN de hazır bulundular.Sayın Tahir DOĞAÇ işbirliği ve çalışmalar konusundaFatma KALDIRIM AKGÜN Hanımefendiyi kendisi adına görevlendirdiğini belirtti.Ziyaretimiz Başkanın velilerimizle olan sohbeti ve daha sonra İş ve Beceri Uygulamaları Öğretmenimiz Aslıhan KÖPRÜLÜ ve Özel Eğitim Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Atatürk portresinin Başkana öğrencimiz tarafından hediye edilmesi ve fotoğraf çekimiyle sonlandı.

04.11.2018 591

10-11-201910-11-201910-11-201910-11-2019