Şehit Hüseyin Tunç Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: "Eğitimde feda edilecek tek bir fert dahi yoktur!" düsturunu vizyon edinen kurumumuz ve paydaşlarımız bu noktadan hareketle gelişen ve değişen dünyayı dikkatle izleyerek; özel eğitim alanında mükemmele ulaşmayı hedeflemektedir.

Misyon: "Özel Eğitim olmadan çağdaş eğitim olmaz" önsözünden yola çıkarak özel gereksinimli bireyleri mümkün olduğunca bağımsız yaşama hazırlamak; ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde toplumsal farkındalık oluşturmak.

Başarılar:

Saatler: 09:30 Derslerin Başlangıcı 14:20 Derslerin Bitişi
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 360

Telefon - 0212 263 33 81

WEB - https://sehithuseyintunc.meb.k12.tr

Adres - KURUÇEŞME MAH. YEŞİLPINAR SK. NO 49/1 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Yeşilpınar Sokak No: 49 Kuruçeşme/Beşiktaş/İstanbul

Adres - KURUÇEŞME MAH. YEŞİLPINAR SK. NO 49/1 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL

Ulaşım Beşiktaş meydan durağından İETT 57UL otobüsüne binip "Şehit Hüseyin Tunç" durağında inilerek okulumuza erişim sağlanabilir. Ayrıca, Beşiktaş meydan durağından U1-U2 otobüsleri kullanılarak "Çamlıtepe" veya "Esentepe" duraklarında inilip "Ulus Parkı" paralelinde kalan ara sokaklardan 5-6 dakika yürüyerek de okula ulaşılabilir. Yine, İETT Ortaköy duraklarından DT1 otobüslerine binilip "Çamlıtepe" veya "Esentepe" duraklarının birinde inilip yürüme yoluyla da okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İstanbul´un Merkezinde Beşiktaş İlçesinde Kuruçeşme Semtinde Kuruçeşme Parkına 600 Metrelik Mesafededir.