Beşiktaş Belediyesinden Okulumuza Ziyaret

İlçemizin tek özel eğitim okulu olan okulumuza Beşiktaş Belediyesi tarafından ziyaret gerçekleştirildi.Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sayın Fatma KALDIRIM AKGÜN tarafından gerçekleştirilen ziyarette Okulumuzun Okul Aile Birliği Başkanı Demet Ayşe UYAR Hanımefendi de hazır bulundu.Sayın AKGÜN, belediye Başkanı Tahir DOĞAÇ tarafından okulumuzun ve öğrencilerin önemsendiğini, okulun hem nicelik hem de nitelik olarak iyileştirilmesi ve ileriye götürülmesi adına belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.Konuyla ilgili Belediye Başkanı tarafından bizzat görevlendirildiğini ekledi.Biz de okul yönetimi ve okul aile birliği olarak öğrencilerimiz ve okulumuzun eğitim öğretim olarak daha ileri götürülmesi adına çevreyle olan işbirliğini önemsediğimizi ve bu bağlamda her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu belirttik.

14.11.2018 405